Home » Coaching/Werkwijze » E-coaching

E-coaching

E-coaching vs face-to-face coaching

Veranderen en het zoeken naar oplossingen samen met iemand die onafhankelijk is, naar je luistert en met je mee denk. Gericht op het heden en de toekomst. Coaching is praktijkgericht en heeft tegelijk de nodige diepgang.

E-coaching onderscheidt zich van face-to-face coaching. Het is toegankelijker en goedkoper. Het is bijna in iedere omgeving uitvoerbaar. Zowel in binnen- als buitenland.

E-coaching vindt plaats via internet. Jij, de cliënt, kiest je eigen locatie. Een (zaken)reis is niet langer een onderbreking van een traject. Een internetverbinding en een webcam zijn voldoende. Een groot voordeel van e-coaching is dat er geen reistijden meer zijn. Geen files, geen stress om op tijd te komen. Dat scheelt tijd en geld. Gewoon een met een kop koffie achter je eigen laptop op een plek die je zelf kiest.

Daarnaast is e-coaching flexibeler te plannen. Tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. E-Coaching kan zelfs (tegen aangepast tarief) in het weekend plaatsvinden. Dit is voor een werkgever een behoorlijke kostenbesparing. Een afspraak is hierdoor gemakkelijk te plannen.

Voordelen van E-Coaching:

  • Effectieve en flexibele gesprekken op precies het juiste moment
  • Lage kosten door besparing op gespreks- en reiskosten
  • Mogelijkheid tot korte sessies
  • Direct gebruik van online voordelen
  • Vertrouwde omgeving
  • Flexibele afspraken

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met me op. Dat kan per mail, telefonisch (06-15 96 26 84) en via Skype

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s